Skip to content

Sociale medier

– i udvalg

KUNDE: SEBASTOPOL

Social Media management og produktion af content.

Jeg har hjulpet Sebastopol med at øge antallet af fans og kendskab til deres restaurant via organisk content og annoncering. Især har der været fokus på at lave små videoer fra køkkenet.

KUNDE: WORLD ANIMAL PROTECTION

Jeg var ansvarlig for de sociale medier hos World Animal Protection Danmark i 2016/17. Jeg hjalp dem med produktion af indhold, både tekst, foto og video – og øge det organiske indhold på Facebook. Derudover hjalp jeg med at opbygge Facebook-kampagner med henblik på fundraising.

Endvidere stod jeg bag launch af deres Instagram account i slut februar 2017, og stod for de organiske post indtil 31. december 2017. På 10 måneder voksede den fra 0 til knap 2000 følgere organisk.

Video til Black Friday

Kampagnen blev planlagt, produceret og eksekveret samme dag, som den kørte på både Facebook og Instagram med stor konvertering.

Kampagne: Elefanter i Thailand

Fundraisingkampagne hvor jeg var ansvarlig for de organiske post, som gav stor konvertering ift. tidligere kampagner.

Launch af Instagram konto

Launch af deres Instagram konto, der på 10 måneder voksede den fra 0 til knap 2000 følgere organisk.

Kampagne: Cirkuselefanter

Jeg var med til at producere og eksekvere kampagnen om cirkuselefanter, der lagde pres på de danske politikere og førte til at lovgivningen blev ændret.

KUNDE: DOGCOACH

Jeg hjalp DogCoach med at nå deres målsætning om antal af fans på deres hjemmeside. Dette skete gennem indholdsproduktion af video og artikler, samt brugerinddragelse.

Eksempelvis lavede jeg et fast format med Ugens Trick, ligesom vi prøvede nye ting af, som at sætte et Go Pro kamera på en hund. Alt sammen for at fremme forståelse af hunde og øge hundeejeres interesse for hundetræning.

ANDET

Instagram-konto: Dexter, The CityDog

Hvad er en hund uden et Instagram-konto? Eller det er nok snarere et spørgsmål om, når ens ejer interesserer sig for sociale medier, så er hundeverdenen en sjov måde at udforske, lære nyt og altid være opdateret på de nyeste features. Derfor endte Dexter med at få sin egen konto.