Skip to content
Johanne Hauch Jensen

Med over 10 års alsidig erfaring indenfor kommunikation og medier er jeg klar til at give dine budskaber den magiske kombination af vægt, vinger og gennemslagskraft.

Skal jeg hjælpe dig med den hurtige opgave, løfte din kommunikation til nye højder eller samarbejde med dig om en en helt ny plan og strategi? Jeg er med fra start til eksekvering!

Jeg skriver både artikler, advertorials, webtekster og salgstekster. Til sociale medier skruer jeg ord, video og billeder sammen til opslag, der rammer din målgruppe lige dér hvor de helst vil rammes.

I min fortid har jeg blandt andet skrevet klummer og lavet sociale medier for Ekstra Bladet, inden der rigtigt var noget der hed sociale medier. Jeg stod også bag nationen! som blev Danmarks største debatforum.

Senere arbejdede jeg blandt andet hos World Animal Protection Danmark, hvor jeg som presseansvarlig og Social Media Manager satte dyrevelfærd på dagsordenen i medierne og befolkningen – og engagerede støtterne.

Som freelancer har jeg skrevet en lang række advertorials for kunder som Egmont Publishing. Men i 2018 sprang jeg ud som 100 % selvstændig. Så nu er jeg min egen. Og min ekspertise er all yours!

Du kan se mere af, hvad jeg har lavet på min LinkedIn-profil.